VAMED-HQ-Day-Okt-2019.png

Referenties

Betrouwbaarheid in projectmanagement en bouw

Uitgebreide services voor zorginstellingen

VAMED is de professionele partner voor gezondheidszorgprojecten van ontwerp en planning tot turnkey-projecten.

De tijdige, kosten- en kwaliteitsconforme uitvoering is net zo vanzelfsprekend als financieringsoplossingen of het bijbehorende toezicht op de uitvoering.

Het service aanbod van VAMED heeft een modulaire structuur en omvat alle gebieden van technisch, commercieel en infrastructureel beheer tot en met volledig operationeel management.

We verzorgen bijvoorbeeld het beheer van medisch technologie en de OK. Wij zorgen voor de inkoop van medische en , chirurgische apparatuur, maar ook vaste en losse inventaris of de levering van steriele materialen. Ons logistieke beheer zorgt voor maximale leveringszekerheid en dat processen worden geoptimaliseerd en kosten geminimaliseerd

Een praktijkvoorbeeld:

  • Saxenburgh Medisch Centrum Hardenberg
  • Klant: Saxenburgh Groep
  • Sinds: 2016
  • Opdracht: Implementatie van service- en onderhoudsbeheer voor de gehele medische technologie
  • Onze oplossing: Na identificatie, analyse en aanbevelingen op het gebied van medische technologie en de huidige onderhoudskosten gestart met Full Service onderhoud. Gegarandeerde vooraf vastgestelde jaarlijkse kostenbesparing op de onderhoudskosten en voortdurende ondersteuning op locatie.
  • Opdracht: Partner in medische technologie voor de nieuwbouw.
  • Onze oplossing: Op basis van de klant specificaties zijn er ontwerpen en planningen gemaakt voor medische apparatuur. Ook is samen met de architect gekeken naar de functionele planning, grote en onderling contact van de ruimtes. Als vervolg is alle geplande apparatuur ingekocht, is de installatie daarvan begeleid en zijn de benodigde training gepland en uitgevoerd. Ook de verhuizing van medische apparatuur heeft VAMED voor haar rekening genomen.