VAMED Weltkugel.jpg

Missie

VAMED: Waarden die leiden tot succes

Berufsgruppe: Medizin | credit shutterstock

Een sterke bedrijfscultuur is cruciaal voor marktsucces. VAMED is toegewijd aan de waarden en principes die door onze medewerkers worden nageleefd en door onze partners worden gewaardeerd. Het resultaat is allesomvattende dienstverlening van wereldklasse in de gezondheidszorg over de hele wereld.

Onze missie

Het welzijn van mensen is de motivatie die onze visie op projecten in de bouw en management van zorginstellingen definieert.

Met volledige toewijding en inzet bereiken we samen met onze partners onze doelen; allesomvattend en duurzaam: omdat het succes van onze partners ook ons succes is.

Onze medewerkers zijn onze toekomst en eveneens de basis van ons succes: hun veelzijdigheid en diversiteit vormen onze bedrijfscultuur en verrijken deze door open dialogen, verschillende culturen en onderling respect.

 

Respectvolle en open communicatie, zowel intern als extern zorgt ervoor dat het belang van de diensten van onze medewerkers wordt gewaardeerd. Het is in lijn met onze bedrijfscultuur dat we ons verplicht voelen om ethische normen na te leven in ons gedrag ten opzichte van werknemers, klanten, leveranciers en andere zakelijke partners. 

Onze principes

Door in oplossingen te denken, zien we kansen en mogelijkheden in problemen - nieuwe uitdagingen drijven ons om op maat gemaakte oplossingen samen met onze partners te ontwikkelen en te implementeren.

 

Onze veelzijdige netwerken, de kracht van geïntegreerd en coöperatief meedenken en clusteren zijn centrale denk- en werkwijzen binnen de gezondheidszorg. Door onze jarenlange ervaring en knowhow bieden wij geoptimaliseerde,
efficiënte uitvoering van projecten, zonder onze partners te beperken. Daarom streven we naar samenwerkingsverbanden zoals "Publiek Private Samenwerkingen".

 

Een belangrijk bedrijfsdoel van VAMED is het uitbreiden en veiligstellen van onze economische basis. Op deze manier bereiken we de duurzame groei en hoge acceptatie van de VAMED Group bij onze wereldwijde klanten en partners.

 

Deadlines, kosten en kwaliteitsgaranties zijn belangrijke vereisten die we met overtuiging en met toewijding aanbieden en implementeren. Onze partners profiteren daarbij ook van onze expertise op het gebied van internationale financiële structurering.

Door deze alomvattende en duurzame aanpak zijn we in staat alle diensten te
leveren die nodig zijn voor het ontwerp, de bouw en het operationeel management van gezondheidsfaciliteiten.  Hiermee dragen we met onze partner een gezamenlijke verantwoordelijkheid en spreken we met één stem.