VAMED Projektentwicklung.jpg

Diensten

Modulaire diensten voor de zorginstelling van de toekomst

Van individuele projecten in planning, bouw en operationeel management tot aan de volledige realisatie en operationeel beheer, van gedetailleerde expertise tot de totaal oplossingsconcepten: VAMED is de partner voor alle projecten en beheertaken in de gezondheidzorgsector - wereldwijd. Publieke opdrachtgevers laten een toenemende belangstelling in Publiek Private Samenwerkingsprojecten (PPS) zien. In het licht van deze coöperatieprojecten ontwerpen, plannen, bouwen en financieren publieke partners samen met VAMED gemeenschappelijk  ziekenhuizen en zorginstellingen. Om onze toegevoegde waarde en voorsprong in de sector te behouden, streeft VAMED voortdurend naar vernieuwingen en innovaties in haar projecten. Onderdeel daarvan zijn de partnerschappelijke realisatie modellen,  zoals levenscyclus en PPS-modellen, alsmede internationale structured finance en de verdere ontwikkeling van instrumenten en processen voor de implementatie en het beheer van complexe zorginstellingen.

Portefeuille van VAMED:

 • Ontwikkeling
 • Planning/ontwerp
 • Bouw
 • Service 
     - technisch beheer
     - commercieel beheer
     - infrastructureel beheer
     - Medische techniek
        - Planning  
        - Financiering 
        - Aankoop
        - Inbedrijfstelling  
        - Training 
        - Service onderhoud en beheer
        - Biomedische Checkup 
 • Beheer
     - Algemeen operationeel beheer
 • Outsourcing-oplossingen
 • Partnership modellen - PPS (Publiek Private Samenwerking)
 • Geïntegreerde zorgmodellen

Wheelnavigation

VAMED Projektentwicklung.jpg

Projectontwikkeling

Eersteklas projectontwikkeling op maat

Het projectidee vormt de basis voor het concept. Op basis van een eerste idee ontwikkelt VAMED een op maat gemaakte oplossing die het project functioneel, technisch en financieel op de goede weg brengt.

Lees meer
VAMED Planung 1.jpg

Planning

Competente planning met gebundelde knowhow

De complexe taken die betrokken zijn bij de planning van projecten in het gezondheidszorgsysteem vereisen een professioneel, goed gecoördineerd team dat individuele oplossingen ontwikkelt op basis van ervaring en knowhow met een algemeen overzicht en fabrikantonafhankelijk - een team waarop u kunt vertrouwen. Dat is precies wat VAMED biedt.

Lees meer
VAMED Projektmanagement.jpg

Bouw

Betrouwbaarheid in projectmanagement en constructie

VAMED is de professionele partner voor gezondheidsprojecten van planning tot turnkey-overdracht. De tijdige, kosten- en kwaliteitsconforme uitvoering is even vanzelfsprekend als de financieringsoplossingen of de bijbehorende controle van de uitvoeringsmaatregelen.

Lees meer
VAMED Dienstleistung 1.jpg

Medische technologie

Uitgebreide diensten voor gezondheidszorg

VAMED biedt het complete scala aan diensten voor zorginstellingen. Het dienstenaanbod van VAMED heeft een modulaire structuur en omvat alle gebieden van technisch, commercieel en infrastructureel beheer tot en met algemeen operationeel beheer.

Lees meer
VAMED Betriebsführung 1.jpg

Beheer & Service

Operation management op het hoogste niveau

Met onze uitgebreide service voor medische technologie, garanderen we dat alle apparaten zo permanent mogelijk beschikbaar zijn en dat alle wettelijke vereisten strikt worden nageleefd. We combineren functie en beschikbaarheid met waarde behoud en efficiëntie.

Lees meer